Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Åbningsfest fastlagt: Power åbner kæmpe Tilst-butik på torsdag

3. august slår Power dørene op i Tilst med mad, musik og gode tilbud


Elektronikkæden Power har ikke villet offentliggøre den officielle åbningsdato for den nye knap 3.000 kvadratmeter store butik på Anelysten i Tilst. Før nu.

For nu er det fastlagt, at kæden, der har for vane at gøre en hel del ud af nye åbninger, slår dørene op torsdag morgen.

Direktør Jesper Boysen klipper snoren klokken syv til butik nummer to i Aarhus, oplyser Power i en pressemeddelelse.

”Power har i år fået sat turbo på ekspansionen med blandt andet åbninger i Holstebro, Sønderborg og Viby her i Aarhus. Torsdag åbner vi vores POWERHOUSE nummer ti i Tilst, som tilmeld bliver det største i Jylland. Den milepæl kommer vi til at fejre med en ekstraordinær stor åbningsfest med masser varer til rene foræringspriser, konkurrencer samt mad og drikke - og skulle sommervejret svigte, så er der regnslag til alle vores gæster," siger Jesper Boysen.

Til de morgenfriske vil der være kaffe, morgenbrød og levende musik fra et jazzband samt soveposer og opvarmede telte til tilbudsjægere, der ankommer i løbet af natten. Senere vil der være masser af konkurrencer samt blive grillet pølser.

Det forventes, at flere tusinde gæster lægger vejen forbi den nye butik, og over 130 medarbejdere står klar til at servicere de mange kunder.

”Da vi i februar åbnede ved Mega Syd i Viby, blev vi væltet af kunder, og butikken har efterfølgende overgået alle vores forventninger. Det beviser kun, at Midt- og Østjylland har savnet konkurrence inden for elektronik og hvidevarer. Nu skruer vi yderligere op for konkurrencen og ned for priserne og forventer både på torsdag og i tiden fremover et stort indryk af forbrugere, som gerne vil gøre en ekstraordinær god handel,” siger Jesper Boysen, som fortsætter:

”Selv om vi på torsdag forventer mange gæster, så skal alle stadigvæk have en god købsoplevelse. Fra morgenstunden står vi 130 medarbejdere klar til at servicere og vejlede de mange besøgende. Og udenfor kan alle holde sig orienteret på en 46 kvm storskærm om, hvilke tilbud, der eventuelt bliver udsolgt, ligesom vi løbende meddeler i en megafon om udsolgte varer. Alle skal have en god oplevelse, og ingen skal stå forgæves i kø,” siger Jesper Boysen.

Åbningstilbuddene offentliggøres i løbet af tirsdag på power.dk.

dp


Publiceret: 31. Juli 2017 13:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!