Når Emmerys åbner på Silkeborgvej i Åbyhøj er det med fokus på de værdier med økologi og høj kvalitet, bagerkæden oprindelig slå sig op på.
Når Emmerys åbner på Silkeborgvej i Åbyhøj er det med fokus på de værdier med økologi og høj kvalitet, bagerkæden oprindelig slå sig op på.
Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Emmerys åbner nyt bageri i Åbyhøj

Bagerkæden vil tilbage til kerneværdierne og begynder i Aarhus 15. juni


15. juni kl. 6 slår Emmerys dørene op til en helt ny bagerbutik med speciale i brød, kager og kaffe i Åbyhøj på Silkeborgvej.

Butikken er det første synlige resultat af kædens nye strategi, og et billede på hvad man kan forvente af Emmerys i fremtiden, lover bagerkæden i en pressemeddelelse.

Da kædens nye administrerende direktør, Kim Trier Meyer, tiltrådte i februar, satte han gang i et arbejde med at finde helt ind til Emmerys kerneværdier og få dem frem i lyset igen. Alt fra produkter til service og indretning er blevet finkæmmet og optimeret.

Det første eksempel på fremtidens Emmerys åbner i Åbyhøj De eksisterende butikker vil løbende og trinvis blive opdateret til den nye strategi, og samtidig udvider Emmerys med nye butikker.

På åbningsdagen byder man på gratis kaffe, smagsprøver og gode tilbud, så alle kan få en bid af kagen.

jesl


Publiceret: 09. Juni 2017 01:12
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere