Mathias Rosenmejer Ibsen kunne i lørdags åbne den første Go-Fishing i Aarhus.
Mathias Rosenmejer Ibsen kunne i lørdags åbne den første Go-Fishing i Aarhus.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lokkemad: Go-Fishing åbner i Tilst

Med kyndig vejledning på alle niveauer inden for fiskeri bliver det nemmere for fiskeglade aarhusianere at få noget på krogenI lørdags blev handels-mekkaet Tilst en butik rigere, da fiskeri- og hobbyforretningen Go-Fishing slog dørene op. Få dage inden åbningsdagen lagde Lokalavisen Aarhus vejen forbi for at snakke med butiksbestyrer Mathias Rosenmejer Ibsen. Han er netop flyttet fra København for at betjene aarhusianere og andet godtfolk i alskens fiskegrej, madding og gode tips.

“Vi er sat i søen for at give den bedste vejledning til alle vores kunder. Hvad enten man er fisker på et højt niveau eller er på begynder-niveau. Vi giver en høj service til vores kunder, for ellers kan de ligeså godt købe deres fiskeudstyr i Bilka,” siger Mathias Rosenmejer Ibsen, der sammen med medbestyrer Rasmus Hestehauge tilbringer mere end 100 dage om året rundtomkring i Danmark for at fiske.

“Vi ved, hvad vi snakker om. Det vigtigste er, at folk får en god oplevelse, når de gæster Go-Fishing. Det betyder mere, end de betaler i dyre domme for udstyr, som de ikke kommer til at bruge,” fortæller bestyreren, som glæder sig over beliggenheden på Viborgvej.


Flere fisk i vandet

“Vi har længe haft kig på at åbne en butik i Aarhus. Så vi er utroligt glade for, at vi endelig kan byde aarhusianere velkommen ind i vores butik, som også har en stor græsplæne ud til Viborgvej, hvor vores kunder kan lave kastedemostrationer, inden de køber en fiskestang,” forklarer Mathias Rosenmejer Ibsen.

Ud over Aarhus har Go-Fishing også butikker i Haderslev og Odense. Og ifølge fiskespecialisten Mathias Rosenmejer Ibsen så er der rigeligt plads i søen til flere fiskebutikker.

“Behovet er rigtig stort. Der er i forvejen nogle fine fiskesteder i Aarhus, men også i resten af Jylland, så vi appellerer ret bredt til både hobby- og lystfiskere,” siger bestyreren og tilføjer om den øgede konkurrence i Aarhus:

“Der er gode fiskeri-butikker i Aarhus, og vi er ikke ude på at stjæle deres kunder. Der skal være plads til os alle sammen.”


Publiceret: 11. Maj 2017 14:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere