Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Politirapporten: Ung mand fængslet for våben og narko

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport fra onsdag 9. februar til torsdag 10. februar


Østjyllands Politi fremstillede tidligere i dag i Retten i Aarhus en 21-årig mand, der sigtes for 27. januar 2017 sammen med to andre mænd at have været i besiddelse af en pistol med tilhørende ammunition samt forskellige former for narkotiske stoffer. Politiet rettede  27. januar henvendelse i en lejlighed i Aarhus V i forbindelse med anden politiforretning, og da der var en kraftig lugt af hash på stedet, blev der foretaget ransagning af lejligheden. I den forbindelse blev der fundet forskellige former for narkotiske stoffer og en pistol med tilhørende ammunition.

To mænd på henholdsvis 20 og 21 år blev  28. januar 2017 fremstillet for lukkede døre i samme sag og fængslet i fire uger indtil 22. februar 2017.

I lighed med de to mænd blev den tredje fremstillede også fængslet frem til 22. februar 2017.

 

Færdselsuheld

En 20-årig mand kørte i går klokken 18.27 ad Vester Alle mod Rådhuset i Aarhus. Lige inden han nåede frem til krydset skiftede det fra grønt til gult, og han fortsatte sin kørsel frem for gult, da han vurderede, at det var for sent at bremse. En modsatkørende, 67-årig kvinde skulle svinge til venstre ad Frederiks Allé. Hun svingede ud foran den 20-årige, og de to kørte sammen i krydset. Der skete ingen personskade.

En patruljebil kørte i går klokken 20.24 ad Søndervangs Allé i Viby. En forankørende personbil trak pludselig ud mod midten af vejen og påkørte her to skilte, der markerede et helleanlæg. Ved kontakt til føreren i bilen viste det sig, at forruden ikke var renset ordenligt fri for sne, hvilket hæmmede udsynet og kan have været årsagen til færdselsuheldet.

 

Indbrud

Der er i det seneste døgn anmeldt følgende indbrud i privat beboelse:

På Skelbækvej i Risskov, onsdag 8. februar mellem klokken 18.30 og klokken 19.30.

På Spergelvej i Risskov, onsdag 8. februar mellem klokken 18.30 og klokken 21.55.

Forsøg på indbrud på Græsvangen i Tilst, onsdag 8. februar mellem klokken 13.50 og klokken 14. En ukendt gerningsmand knuste det yderste lag af en rude og kom tilbage for at knuse det inderste lag. Forurettede, der befandt sig i huset, bankede indefra på ruden, og gerningsmanden forsvandt. Han beskrives som værende 20-40 år, 170 centimeter, spinkel af bygning, hvid i huden, sort hår, iført kraftig, gul/grøn trøje.

 

Forsøg på indbrud på Langdalsvej i Brabrand, onsdag 8. februar klokken 18.15. Forurettede kom ud sit køkkenet, hvor to gerningsmand blev overrasket , råbte "fuck" og løb deres vej. De beskrives som værende mænd, iført mørke dynejakker.

Oplysninger til ovennævnte bedes givet til Østjyllands Politi på 114.

ksa


Publiceret: 09. Februar 2017 13:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere