Eva Rustad bliver tovholder hos PPclinic, der åbner klinik i Brabrand 1. september. Foto: Flemming Gernyx,
Eva Rustad bliver tovholder hos PPclinic, der åbner klinik i Brabrand 1. september. Foto: Flemming Gernyx,
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

PPclinic slår dørene op i Brabrand

PPclinic med psykolog og psykiater åbner ny klinik i Aarhus Vest


I forvejen har PPclinics direktører og makkerpar Jesper Karle og Lars Aakerlund psykolog- og psykiaterklinikker i Vejle og Gentofte, men nu er tiden kommet til at udvide til Aarhus. Nærmere bestemt åbner klinikken 1. september på Bautavej 1A i Aarhus V.

“Det har været på tegnebrættet længe, og nu har vi muligheden for at åbne i Aarhus, så vi kan dække den nordlige del af Jylland. Vi ved, at efterspørgslen er der,” siger chefkonsulent Tora Alder Schulz.

Direktørerne bag PPclinic var sidste år en del i vælten grundet bogen 'Tag på arbejde – fra sygemelding til samarbejde.'

De tror nemlig ikke på, at en sygemelding bekæmper stresssygdom. I stedet handler det om, at man skal gå på arbejde og blive helbredt i et samarbejde med virksomheden.

Allerede da Jesper Karle og Lars Aakerlund åbnede den første klinik i Gentofte for 15 år siden var det et ønske fra deres side, at der skulle være et større samarbejde med virksomhederne omkring stressramte.

I begyndelsen bliver det Jesper Karle, der er speciallæge i psykiatri og psykolog Eva Rustad, der kommer til at være på adressen i Aarhus, men tanken er, at de skal flytte til et større sted i takt med, at klinikken udvider med mandskab.


Publiceret: 31. August 2017 10:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere