Arkivfoto
Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Rutinekontrol endte i biljagt

Politiet måtte jagte en bil i Tilst, da den ikke ville stoppe til en rutinekontrol. Passagererne havde gemt kokain i bilen


Det skulle egentlig have været en stille og rolig rutinekontrol, da en patrulje i går klokken 19.10 ville standse en bil på Tilst Vestervej i Tilst. I stedet udviklede det sig til en jagt både i bil og til fods.

LÆS OGSÅ: Tricktyve påstod, at de var fra retten

Da betjentene vender deres patruljebil for at stoppe bilen, gassede den i stedet op og forsøgte at køre fra politiet i høj fart. Turen endte dog hurtigt, da bilen omkring Søhøjen røg op over en kantsten og ikke kunne køre længere.

En mand flygtede til fods, og en af betjentene løb straks efter ham. Imens tog den anden betjent sig af de to mænd, der stadig stod ved bilen. 

Efter en længere jagt til fods, mistede betjenten til sidst manden af syne. De to mænd i bilen begyndtre at vise provokerende adfærd. Den ene råbte "svin" efter betjenten, mens den anden stak sin mobiltelefon op i ansigtet på betjenten og begyndt at filme.

En ekstra patrulje kom til og fik ransaget bilen. Her fandt de en pose kokain gemt i ventilationen på bilen og en klump hash på den ene mand. 

Begge blev anholdt. Den ene, en 22-årig mand, blev sigtet for besiddelse af narko og efter ordensbekendtgørelsen for at kalde betjenten for "svin". Den anden, som også er 22 år, blev sigtet for at forstyrre politiets arbejde ved at stikke en mobiltelefon helt op i ansigtet på betjenten.

Politiet leder stadig efter den tredje person, der stak af fra stedet.


Publiceret: 28. November 2017 10:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus