Aage Stokholm er yderst tilfreds oven på den 14. afholdte Grim Fest i dagene 4. og 5. august.
Aage Stokholm er yderst tilfreds oven på den 14. afholdte Grim Fest i dagene 4. og 5. august.
Foto: Martin Jørgensen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Status på Grim Fest 2017: Nyt koncept skal også bruges i fremtiden

I år gjorde man på Grim Fest noget nyt. Man meldte udsolgt efter 1. maj, så man præcis vidste, hvor mange gæster, der der ville dukke op. Den nye tilgang har vist sig at være en succes, siger arrangøren af festivalen, Aage Stokholm

Af Martin Jørgensen
2004 var året, hvor Grim Fest blev afholdt for første gang. I dagene 4. og 5. August 2017 løb festivalen af stablen for 14. gang.

Go Go Berlin, Pattesutter og Jonah Blacksmith var nogle af de bands, der var med til at skabe en fest på Grimhøjvej, hvor i alt 1.500 mennesker havde meldt deres ankomst.

”Det er gået virkelig godt i år, hvor alt er gået efter planen. Både bands og publikum har været glade. Der har intet brok været overhovedet, så jeg er en glad mand,” siger arrangør af festivalen, Aage Stokholm.


Nyt koncept fungerer

Grim Fest valgte i år at sadle om, så billetsalget varede fra 1. marts til 1. maj. Dog blev et lille parti ekstra billetter sat til salg i juli-måned. Det nye koncept betød, at der ikke blev solgt lige så mange billetter i år, som det var tilfældet sidste år, men det var ikke lig med en tom festival.

”Vi havde skræddersyet pladsen til det antal mennesker, som vi i forvejen var klar over ville dukke op. Det viste sig at være et fremragende arbejdsværkstøj, som vi helt sikkert vil gøre brug af i fremtiden,” siger Aage Stokholm.

Aage Stokholm har været yderst tilfreds med det nye koncept, som han mener har været med til at lægge en dæmper på stresset, der kan forekomme i forbindelse med forberedelserne op til. Man har i år været bedre forberedt, og det vil han prøve at holde fast i fremover.

”Jeg kan simpelthen ikke se, hvorfor vi skulle gå væk fra det. Der er selvfølgelig ting, der skal evalueres og udvikles, men overordnet set har det kun været positivt.”


Frivillige og kunstnere

Den fælles platform for rekruttering af frivillig arbejdskraft, som Aage Stokholm i øjeblikket er ved at arbejde på, skal videreudvikles, så man til næste år står endnu bedre rustet. 

”Vigtigheden af at have kvalificeret hjælp er utrolig stor. Vi kunne godt have brugt lidt flere, men vi nåede op på det antal, som var nødvendigt for at få det hele til at fungere,” siger Aage Stokholm, der samtidig slår fast, at folk på pladsen har været exceptionelle til at få helheden til at lykkes. 


Afslappede kunstnere

Programmet var i år spækket med spændende, nye danske bands. Men også mere etablerede navne som Go Go Berlin var forbi for at tryllebinde det aarhusianske publikum. Koncerten fik tildelt fem ud af seks stjerner af Gaffa.

”Min generelle indtryk er, at kunstnerne på Grim Fest slapper af, når de spiller. Deres musik virker så ærlig, og det virker næsten, som om at de står i øvelokalet og hygger sig med det," siger Aage Stokholm, der, ligesom Gaffa, også mener, at Go Go leverede en fed koncert. Men også Pattesutter og Noréll gjorde indtryk på dette års Grim Festival, som ifølge Aage, bestemt ikke er den sidste af slagsen. 


Publiceret: 07. August 2017 10:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt