Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Tragisk: Mand dræbt i trafikuheld ved Harlev

En 76-årig mand mistede i går livet på Stillingvej ved Harlev, da en lastbil kørte ind i hamØstjyllands Politi modtog i går tidlig eftermiddag en anmeldelse om et alvorligt færdselsuheld i Harlev.

Her kørte en 76-årig mandlig bilist ad Tarskovvej mod vest i Harlev. Han nåede angiveligt ikke at standse helt ned ved en ubetingede vigepligt til Stillingvej. Det resulterede i, at den 76-årig bilist blev påkørt af en lastbil - ført af en 50-årig mand.

Ved Østjyllands Politi og redningsmandskabets ankomst stod det klart, at den 76-årig mandlig bilist liv ikke stod til at redde. Han afgik ved døden som følge af uheldet. De pårørende er underrettet, skriver Østjyllands Politi i dagens døgnrapport. 

 


Øvrige færdselsuheld

I forbindelse med tæt kørsel i går kl. 11.00 på Åby Ringvej i Brabrand kørte i alt fire biler sammen. Der skete ringe materiel skade og ingen personskade.

Færdselsuheld her til morgen

En 39-årig mand kørte i dag kl. 07.45 ad Åby Ringvej, da hen ved Globus 1 ville foretage et venstresving. Han kørte ind foran ned modsatkørende 33-årig mandlig bilist, der ikke kunne undgå påkørsel. Skade på fronten af begge køretøjer. Der skete ingen personskade.


Publiceret: 07. Februar 2017 13:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

JP Aarhus
ANNONCER
Se flere